Kvinnliga Akademiker i Åboland r.f.

Hösten 2018

 

Onsdag 26 september deltog vi i Svenska Kvinnoförbundets utbildning i härskartekniker i Åbo: De fem härskarteknikerna, deras motstrategier och bekräftelsetekniker. Utbildare var Malin Gustavsson, expert i jämställdhets- och likabehandlingsfrågor för Ekvalita

 

Torsdag 11 oktober var det SANL-FKAF finansierad föreläsning/diskussion: Kvantdatorer, robotar och arbetets framtid” föreläsare var Cristina Andersson, känd expert på digitalisering och robotik och Barbro Schauman, digitaliseringsexpert. I samarbete med Åbo Svenska Arbetarinstitut.

 

Tisdag 13 november berättade Marianne Stuns  om ”Min indiska flicka”, om sitt fadderbarn, som går i college, och hennes familj och sin övriga aktivitet i slummen i Indien.

 

Onsdag 12 december

Kvinnliga Akademiker i Åboland r.f. kallar samtliga medlemmar till valmöte onsdag 12 december kl. 18.30 i kafferummet i Åbo Akademis huvudbyggnad, Domkyrkotorget 3. På mötet behandlas stadgeenliga ärenden och stadgeändringar.

Efter valmötet julfest med franskt tema. Vi äter fransk julmat och lyssnar till  Pierre Olivier som berättar om franska julseder (på engelska).

Anmälning till christine.engblom@abo.fi senast fredag 7.12. Anmäl också eventuella allergier och dieter.

Välkomna!

 

Red Motor Scooter Parking on Front of Chez Michele Store

 

 

Sidan uppdaterad

03.12.2018